Privacybeleid van SAM

Laatst aangepast: 29 februari 2024

Respect voor uw privacy zit ons in het bloed. Sinds we met SAM zijn begonnen, hebben we ernaar gestreefd onze Diensten te ontwikkelen met een reeks belangrijke privacybeginselen in het achterhoofd.

Als u woonachtig bent in Belgiƫ of Nederland, worden uw Diensten verstrekt door RVE Solutions BV.

Gegevens die we verzamelen

SAM moet enkele gegevens verzamelen of ontvangen om onze diensten te, leveren, verbeteren, begrijpen, ondersteunen, aan te prijzen, aan te passen, te laten functioneren en om inzicht te krijgen in onze diensten. Deze gegevens worden onder meer verzameld wanneer u SAM installeert en gebruikt of wanneer u hier toegang tot krijgt. Welke soorten gegevens we ontvangen en verzamelen, hangt af van hoe u onze diensten gebruikt.

Gegevens die u verstrekt

Automatisch verzamelde informatie

Contact

RVE Solutions BV
Dries 26
1745 Opwijk
Ronny van Elewyck
info@rvesolutions.be

Privacybeleid

Dit privacybeleid ("beleid") beschrijft hoe RVE Solutions BV en zijn gerelateerde bedrijven ("ons", "wij" of "onze") uw persoonlijke gegevens verzamelen, gebruiken en delen wanneer u onze app ("app") gebruikt.

Onze inzet voor privacy

Uw privacy is belangrijk voor ons. We streven ernaar om uw persoonlijke gegevens te beschermen en transparant te zijn over hoe we deze gebruiken. Als u vragen heeft over ons privacybeleid, neem dan gerust contact met ons op.

Verzamelde informatie

Wanneer u onze app gebruikt, verzamelen we bepaalde gegevens van u, waaronder:

Deze informatie wordt verzameld om onze diensten te leveren, te verbeteren, te begrijpen, te ondersteunen, aan te prijzen, aan te passen, te laten functioneren en om inzicht te krijgen in onze diensten.

Gegevensdelen

We delen uw persoonlijke gegevens met derden om onze diensten te kunnen leveren, te verbeteren, te begrijpen, te ondersteunen, aan te prijzen, aan te passen, te laten functioneren en om inzicht te krijgen in onze diensten.

Gegevensbeveiliging

We nemen de beveiliging van uw persoonlijke gegevens serieus en implementeren passende technische en organisatorische maatregelen om deze te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang, openbaarmaking, wijziging of vernietiging.

Dataretentie en verwijderingsbeleid

We bewaren uw persoonlijke gegevens slechts zo lang als nodig is voor de doeleinden uiteengezet in dit privacybeleid, tenzij een langere bewaartermijn wettelijk vereist of toegestaan is.

Dit privacybeleid is voor het laatst bijgewerkt op 29 februari 2024. We kunnen dit privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken om bijvoorbeeld wijzigingen in onze praktijken weer te geven of om andere operationele, wettelijke of regelgevende redenen.